dinsdag 7 december 2010

ding 14 vergeten!

Mijn coach was zo attent om mij er op te wijzen dat ik een dingetje vergeten was: ding 14, instant messaging, srry, ws er ffe niet bij (MSN taal) hoewel ik wel een stukje over Twitter geschreven heb.
ffe een berichtje sturen

Is het zo belangrijk dat berichten zo snel mogelijk worden overgebracht? Voor mij niet, e-mail werk voor mij prima. Hoewel, ik sms ook wel eens en dat is toch wel superhandig.
Online begin ik geen gesprekken, terwijl hele volksstammen achter de computer zitten en online zijn.
Bijna 90% van de jongeren tussen de 13 en 15 jaar gebruikt een instant messenger om online met anderen te kunnen chatten. Ze zien het als een belangrijk communicatiemiddel om de sociale contacten te onderhouden.
Instant messaging is een veilige manier van online communicatie, veiliger dan een chatbox, je praat dus alleen met mensen die je op je persoonlijke lijst staan, vervelende mensen kun je weren.
Het is natuurlijk geweldig om te communiceren met mensen over de hele wereld.

1 opmerking:

  1. Natuurlijk had je al over Twitter geschreven. Maar IM is meer. Goed dat je het even ingehaald hebt en dat je er niet zoveel mee hebt, tsja wat zal ik zeggen? Ik begrijp best dat je niet met tal van mensen wilt chatten. Maar chatten is toch ook toepasbaar binnen ons werk voor beantwoording van vragen bijv. (mits er consequent iemand achter de pc zit)?

    BeantwoordenVerwijderen